News RSS

Nu beschikbaar in onze webshop: geupcyclede Fietstassen en Shoppers. Deze stevige tassen worden gemaakt van 'oude' festivalbanners. Deze banners hebben tijdens Riverdale Festival 2019 aan de hekken gehangen. Ze bevatte cruciale informatie over het festival, voegde toe aan de sfeer of gaven onze sponsors een mooi plekje op 't festival. Een gedeelte van deze banners is niet her te gebruiken op toekomstige festivals; maar nutteloos blijven ze nooit! De banners zijn erg stevig en goed te gebruiken voor nieuwe producten; bijvoorbeeld als fietstas of shopper. Weggooien zijn we nooit fan van geweest we blazen er liever nieuw leven in. Koop...

Meer lezen

Yaaaasss. De MASS Merchandise store is online! Koop de vetste merch van MASS Events en onze evenementen. Aangezien we geen evenementen kunnen organiseren hebben we onszelf op een andere manier bezig gehouden. Het opzetten van onze Merchandise tak! Deze site wordt onze thuisbasis voor al je goodies, merch en gekke shit. Houdt onze Facebook in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe designs. Elk shirt of trui dat je koopt helpt ons de winter door te komen!

Meer lezen

Bekijk de complete MASS Collectie nu! Alle Shirts en hoodies met MASS! Vette shirts om trots mee rond te lopen of lekker in te slapen of hoodies om je door de koude dagen te slepen! Check de collectie.

Meer lezen

Koop nu het Breaking Gouda shirt! Pronk met je scheikundige kennis, of doe net alsof, met dit periodieke shirt! Ook beschikbaar als trui! Bestel nu! Breaking Gouda!

Meer lezen